lauantai 23. huhtikuuta 2016

Mää haluun patikoimaan!

Haaveilen aika monesta asiasta. Jos nyt jätän tästä pois ne perusasiat joista moni haaveilee, kuten esimerkiksi kesämökistä,   Terveydestä, rahasta, etelänmatkasta ja päiväunista.

Mä haluan patikoimaan!
Mä haaveilen parin päivän patikointiretkestä. Sellaisesta että pakkaisin rinkkaani makuupussin, evästä, taskulampun ja ensiaputarvikkeita. Ottaisin miehen mukaan. Maisemien pitäisi olla kivat ja retken sellaisen ympyrä jossa kuljettaisiin pisteestä A pisteeseen B ja C ja palattaisiin pisteeseen A. 
Ei ihan kotikonnuilla vaan jossain 100-300km päässä. 
Sellainen tekemisen meininki ja reitillä pitäisi olla joku lato/laavu jossa voi yöpyä ja laittaa ruokaa. 

Me lähdettäis aamulla ajamaan ja oltais iltapäivällä pelipaikalla. Otettais takapenkiltä rinkat ja vielä tarkistettaisiin  että kaikki on mukana. Paljonkohan vettä pitäisi olla tuollaiselle 3päivän reissulle? Miten ne pakataan ettei käy liian raskaaksi? 
Kiristettäisiin rinkan hihnat ja lähdettäis kävelemään. Olis vähän lämmin ja kivat pitkospuut ja polut. Kiviä. 
Kenkä ehkä vähän hiertäisi ja laitettais laastaria. Pysähdyttäis keittämään laavulle ruokaa ja laitettais pannukahvit. 
Linnut laulaisi ja aurinko paistaisi. Olis vähän hyttysiä muttei liikaa. Oksat narahtelisi jalkojen alla, nenässä tuoksuisi sammal. Jossain vois ehkä kohista vähän koski tai puro solista. 

Löydettäisiin hyvä yöpymispaikka ja otettais iltapalan ja pannukahvin lisäksi vähän fazerin sinistä ja istuttaisi vierekkäin. Kuunneltaisiin ääniä ja hihiteltäis ku pikkulapset. 
Syötäisiin vähän lisää suklaata ja pussattais.


 

Oltais niinku tiimi, patikkatiimi. 
Riisuttais yöpuulle, hoidettais vähän jalkoja päivän kävelyltä ja käytäis nukkumaan. Puhuttais vähän lapsista, menneistä ja tästä päivästä. Huomisestakin. Kerrottais kuinka kivaa meillä on, kuinka kannatti lähteä. 
Patikointia vielä päivä ja nukuttais toinenkin yö. Palattaisiin kotiin ja päätettäis että taas kyllä mennään!


Me toteutetaan tämä tässä tänä kesänä tai syksynä, siitä tulee niin kivaa! Me ollaan tuon miehen kanssa ihan huikea reissutiimi, nautitaan toistemme seurasta.
Vielä kun löytäis sen hyvän reitin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti