tiistai 29. maaliskuuta 2016

Yksin

Puolivuotta meni ja hurahti PTn kanssa ja nyt olen taas yksin. 
Puolivuotta oli hyvä aika, paljon parempi kuin aluksi suunniteltu 3kuukautta. Nyt puolenvälin jälkeen aivot on oikeassa moodissa, tätä tehdään nyt loppuelämää varten -ei kesää varten. 

Pt tuuppasi minut hyvään vauhtiin, kiloja karisi 17(!!!) ja kunto koheni huomattavasti. Punnerruksia meni aluksi 8kappaletta "naisten tyylillä" ja nyt "miesten tyylillä" menee 12. Jotain lihaserottuvuutta on jo havaittavissa. 

Juoksukuntokin on kasvanut kohisten! Ajatelkaa, ennen pk-lenkit meni 8.20-8.40min/km vauhdilla, nyt 7.20min/km taisi olla viimeisen pk-lenkin vauhti. Hidastahan se on edelleen mutta edistys on mielestäni hurja! Jostain kieroutuneesta päähänpistosta ollaan lähdössä ottamaan revanssi (ilman nestehukkaa ja hellettä, kiitos!) puolikkaalle nyt keväällä.

Olen myös aloittanut opiskelun, isona minusta tulee lähihoitaja. Viimeinen tavoite on Valmistua kätilöksi mutta tässä elämäntilanteessa ( 7lasta joista vanhin 10v) koen tämän opiskelun järkevänä. Meidän ryhmän opiskelu tapahtuu iltaisin, kaksi iltaa viikossa sekä joka toinen lauantai ollaan aamupäivä koulussa. Todella paljon etäopiskelua mikä sopii minulle. Juuri nyt ollaan syvällä anatomiassa ja fysiologiassa, mitokondriot, solulimat ja thoraxit pyörii mielessä.

Tässä tämä näin koosteena, nyt ahkeroidun tämänkin blogin kanssa, lupaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti