keskiviikko 12. elokuuta 2015

Vs relax ~ huvin vuoksi.

Käytiin tänään taas relaksilla lasten kanssa. Kolme jäi kotiin mummon hoiviin ja neljä lähti mukaan. Siinä uimakamppeita pakatessa ajattelin tehdä paikasta ihan oman bloggauksen sillä se on ihan mieletön! Vai onko jollain tiedossa jossain vastaava? Epäilen ;)

Vs.relax on siis yksityinen uima-/sauna-/oleskelutila, se sijaitsee vähässäkyrössä, n30kilometrin päässä Vaasasta ja 50km päässä seinäjoelta. Vs.relaxin voi varata kuka tahansa; yksin tai porukalla käyttöönsä näppärästi netin kautta tai puhelimella. Siis koko tila VAIN omaan käyttöön, ihan mieletöntä! Tässä tilassa on mahkuja vaikka mihin, työporukalla viettää tyky-päivää, urheilujoukkueen kanssa puida mennyttä/tulevaa peliä, perheen kanssa viettää laatuaikaa, tyttöjeniltaa, miesteniltaa, younameit-iltaa!

"Relaksilla" on siis kolme(3) saunaa
*10hengen sauna jossa on 42" telkkari( miettikääpä vaikka lätkän mm-kisat saunassa!)
*infrapunasauna
*3hengen sauna

Saunojen lisäksi sieltä löytyy lämmin uima-allas joka on 32m2. Uimiseen löytyy jos jonkinmoista kelluketta sekä monta vesijuoksuvyötä. Näin lapsiperheen näkökulmasta iso plussa takaperon uimarenkaista joissa haarojen välistä menee sellainen pala joten 2v:kin paineli menemään kuin parempikin uimari! 
Uima-altaaltakin löytyy telkkari, Pohjanmaalla kaikki ku on  suurta 
Niin telkkarikin on vaatimaton 60"(taas, miettikääpä vaikka niitä lätkän mm-kisoja!)Lisäksi löytyy keittiö, meilläkin oli iltapala-kamat mukana. Tilaa ruokailulle on paljon, sillä paikasta löytyy keittiön lisäksi myös lämmin terassi ja ulos on juuri valmistunut myös ihana ulkoterassei!
Mahdollisuus on tilata ruokaa myös pitopalvelusta, tällöin kuitenkin minimitilaus on 10hengelle. Kahvinkeitin löytyy ja keittimen lisäksi on myös kahviautomaatti josta saa ehkä parasta automaattikahvia ikinä.
Paikka on täysin remontoitu vuosi sitten ja kaikki on ihanan uutta, raikasta, siistiä ja toimivaa.


Olen tykännyt paikasta ensinnäkin siksi että siellä sä olet juuri niiden kanssa joiden kanssa haluat olla. Paikka on vain teidän! Uimassakin voi rauhassa vähän lapsettaa ilman että tarvitsee miettiä mitä muut ajattelee. Hintakaan ei mielestäni ole paha, 35€/tunti. Me vietettiin tällä kertaa paikalla 4tuntia, vähempikin varmasti riittäisi mutta kuten naapurin pappa sanoo; asuulemista ei oo kiälletty!
Tai esim pe ilta 18-24.00 270€ , 10aikuista niin se on 27€/pää.

Polttarit, perhe, urheilujoukkue, työporukka, kaveriporukka, synttärit tai ihan vaan yksin.

Mahdollista on ostaa myös omia ladattavia kulkukortteja joka on käytettävissä silloin kun yksityisvarauksia ei ole (tarkista netistä) kymmenen kerran kortti aikuiselta 69,90 ja lapselta 49,90.

Samassa rakennuksessa on myös hieroja ,kosmetologi sekä jalkahoitaja jotka tekevät yhteistyötä vs.relaxin kanssa. Näihin on kuitenkin kulku erillisestä ovesta joten ei "häiritse" yksityisvarauksia. 

Ja tämä ei ole maksettu mainos, olen vain niin innoissani näin mahtavasta paikasta! 

Suosittelen lämpimästi!
www.vsrelax.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti