maanantai 27. heinäkuuta 2015

Mitä sitä tulikaan tehtyä?

Maanantai on mahtava päivä palautella sunnuntain pitkistä joten se koostui pyöräilystä maltillisilla sykkeillä. N.45minuuttia rauhallisella temmolla, keskivauhdin ollessa 16km/h. Ihana ilta-aurinko ja pieni tuulenvire. Keskisyke 138, max 156
Ps. Onko kipeytyville persluille (siis niille luille mihin sattuu kun pyöräilee) tehtävissä mitään? Pitääkö ostaa pyöräilyhousut jotta helpottaa? Eka kerta ei satu mutta voi pojat kun hyppäät pyörän selkään toisen kerran viikon sisään niin tekisi mieli taitella kylpypyyhe penkille.

Tiistai
Aamulla tuntui että edessä olisi huilipäivä; kurkku tuntui vähän karhealta ja olo oli ehkä hieman heikko. Otinkin ennen aamukahvia panadol hotin ja vedin villasukat jalkaan kuin mies flunssassa konsanaan. Iltaa kohden olo parani ja päätinkin siirtää huilipäivän huomiselle ja lähdin urheilukentälle pyörällä tekemään 3km lyhyttä vk-treeniä. No, kentälle päästyäni huomasin että  siellä oli meneillään jonkin sortin futispeli joten jätin pyörän parkkiin ja lähdin asfaltille. Matkaa kertyi edestakaisin pyörällä 8km ja juoksua 3km. Pyöräily toimi hyvin alku- ja loppuveryttelynä, juoksu kulki hyvin ja keskivauhti oli 7.22min/km mikä oli mulle hyvä ja kovahko vauhti. Puolessa välissä pidin parinkymmenen sekunnin tauon jotta sain toista säärtä vähän venytettyä.


Keskiviikko
Huilipäivä, jotain pientä piti tehdä kuitenkin joten reippailin edestakaisin kauppaan pyörällä, 6km.

Torstai
Kokeilin rullaluistimia 14vuoden tauon jälkeen ja olihan se kokemus.
Hassu homma miten kuolematon sitä onkaan ollut silloin nuorempana! Tasapainon löytäminen oli haastavaa ja pienikin alamäki  sai paniikin aikaan. 45minuuttia menin pääasiassa harjoitellen tasapainoa, jarruttamista ja kaatumista ;) sykkeetkin nousi kuitenkin vähän joten lasketaan siis treeniksi tämäkin.


Perjantai
Tämä oli ihan huippukiva treeni! Kävin tekemässä sen ystäväni kanssa. Tämä kyseinen ystävä onkin harrastanut (pika)juoksua ihan pienestä saakka ja on pärjännytkin siinä ihan SM-tasolla saakka, eli voiko parempaa treeniseuraa ollakaan? Pyörällä kentälle ja vähän hölkkää, Lämmittelyn jälkeen vedettiin  8x200m vetoja aina 200m kävelypalautuksilla, vauhti oli joka kerta hieman kovempi kuin edellinen ja mentiin siis minun vauhtiani. Ihan mielettömän kiva (rankka) ja vaihtelua tuova treeni. Lopuksi mentiin vielä vähän jäähdyttelyksi pari kertaa kenttää ympäri hölkötellen. Treeni 10+! 

Lauantai
Pieni 12km pyörälenkki, 42min. Mukava palauttelu torstain intervallista ja kevennystä seuraavan päivän pitkistä ajatellen :)


Sunnuntai

Viikon pitkis, 13.3km. Juoksu kulki ja sai päästellä tasaista vauhtia.
Ihana lenkki kaiken kaikkiaan. Olen kovin ylpeä myös siitä että vauhti pysyy hyvin tasaisena koko matkan!


Parasta tässä lenkissä oli kuitenkin kotiinpaluu: kotona odotti lämmitetty ulkosauna ja grillissä tirisi naudanlihapihvi, ehkä parasta palkkaria ikinä :DEnsi viikko onkin viimeinen lomaviikko, äkkiä se kesä taas huristi ohitse! ❤️Ei kommentteja:

Lähetä kommentti