lauantai 13. elokuuta 2016

Ihan niinku ohitin!

Tänään kävin testaamassa kymmenen kilometrin jouksua ihan juoksutapahtumassa.  Kaverina mulla oli taas mukana Jenni.  Juostiin 10kilometrin kierros Vaasan lähellä Stundarsissa, puitteet oli mahtavat vaikka vettä tuli kuin Esterin sieltä.

Pukeutuminen +15asteeseen ja jäätävään tihkusateeseen oli itsessään jo niin mielenkiintoista että äitinikin tämän shown nähdessään alkoi muistella teinivuosiani. Päädyin pitkiin trikoisiin (en edes omista täyspitkiä lyhyempiä) ja tekniseen paitaan.  Mukaan pakkasin just in case myös Socin teknisen takin ja toki vaihtovaatteet vaikka matkaa kotiin oli vain 30km.

Alkuun jännitti että olenko lähdössä vähän liian rennosti, henkseleitä paukutellen, matkaan.  Huomasin ajattelevani matkaa vain kymppinä. Matkaa tulee kunnioittaa jos mielii sen selvittää.

Joka tapauksessa jokin oli mennyt nappiin sillä tavoite aloitettiin hyvin jq sain itselleni ajan jonka jopa voin ihan tunnustaa! Täten kerrottakoon että tämän hetkinen ennätykseni 10km on 1.07.29 . Ja hauskintahan tässä oli se että nyt otettiin niitä selkiä, eli ohiteltiin kuulkaas kuusi juoksijaa. Se on hyvin se. Kerta se on ensimmäinenkin ja oi voi että se tuntui hyvältä!

Ps. Ostin sitten itselleni maantiepyörän ja voin kertoa että olwn koukussa. Ensimmäisellä viikolla kilometrejä tuli 160, tämän viikon on sadellut niin vähän iisimmin olen ottanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti