perjantai 27. toukokuuta 2016

Valmistautuminen puolimaratonilleTässäkin asiassa on ainakin kahta koulukuntaa. Toisten mielestä puolikkaalle ei tarvitse sen kummemmin valmistautua , toiset (minä myös) taas ovat sitä mieltä että valmistautuminen on järkevää. 
Mä en tiedä onko näillä mun valmistumiselle fyysistä merkitystä mutta selkeä vaikutus sillä on omaan mentaalipuoleen.
 


Juoksu on lauantaina. Ma-ke treenasin normaalisti (pl raskaat jalkatreenit) torstaina pidin vapaan, tänään perjantaina käyn tekemässä kevyen kävelylenkin.


Keskiviikkoon asti söin normaalisti, torstaina siirryin plussakaloreille. Lisäsin ruokavalioon hieman lisää riisiä, otin välipalaksi banaanin ja jälkkäriksi hedelmiä, join pari lasia maitoa päivässä. Vettä juon normaalistikin sen 2.5-3l/pv joten siihen ei tarvinnut satsata.
Perjantaina aamupalalla söin vähän ennemmän puuroa kuin normaalisti, laitoin vähän enemmän raejuustoa, lasi maitoa. Lounaalla kalakeittoa, kurkkua ja jälkkäriksi appelsiini. Vähän päikkäreitä ja lepoa. Välipalalla kahvia, rahkaa mustikoilla ja banaanilla, pari riisikakkua salaatilla ja juustolla.  Protskupatukka kaupassa nälkään. Päivällisellä ranskalaisia ja nakkeja, vihanneksia. Pari irtokarkkia. Iltapalana Alku-puuroa.Plussakaloreille siirtyminen pariksipäiväksi on aika helppoa ja niiden lisääminen yllättävän simppeliä. Sisällöllä kuitenkin on väliä; 2riviä valkosuklaata tuo saman määrän kaloreita kuin esimerkiksi 2purkkia maitorahkaa tai kolme keskikokoista appelsiinia. 
Syöminen on ehkä parasta ikinä joten mä sijoitan mun plussat viisaasti niin että saan syödä mahdollisimman 
paljon, heh. Toki tuolla oli ne kahdeksan irtokarkkia jotka oli vähän sellainen turha mutta tulipa nekin nyt maistettua. 


Valmistautuminen kruunattiin kävely/hölkkä lenkillä koirien kanssa metsässä, nyt vain painellaan sänkyyn ja toivotaan pikaista unta.


Ps. Mähän onnistuin sitten melkein mokaamaan tämän osallistumisen. Ajattelin että just in case etsin maratonmaksun kuitin. No enpä löytänyt. Tajusin että olen ilmoittautunut mutta en maksanut tapahtumaa, hienoa Sanna!
Onneksi, onneksi sivuilta löytyi yhteystiedot ja itkukurkussa kerroin mitä on tapahtunut. (Ennakkoilmoittautuminen päättyi 4.5, huomenna olis vielä voinut ilmoittautua uudestaan mutta paikalla piti olla jo 11.00 kun puolikkaan startti on 14.00). Puhelimessa mukava mies kertoi ettei ole mittään hätää, maksele nyt ja ota kuitti mukaan. 
Ihanaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti