torstai 11. kesäkuuta 2015

Tervettä päivää ja sitä rataa

Niinhän siinä kävi että kengät joutaa vaihtoon.

Kävin tiistaina reippailemassa vanhoilla elloksillani maksimitreenin juosten 4km mahdollisimman lujaa, mutta kuitenkin pyrkien tasaiseen vauhtiin. Keskisyke oli 174, maksimi 191. Vauhti oli minulle hyvä, monille muille hidas eli menin 7.1-7.3min/km.Tähän nyt on pakko sen verran puolustaa vauhtiani että lujempaakin olisin päässyt mutta en luottanut että se vauhti kantaisi koko matkaa.
Keskiviikko aamuna vasemmalla jalalla ei kyennyt astumaan, kipu vihoitteli ulkosyrjässä ja pikainen paniikkimainen googlaus vihjaili Marssimurtumaa.  No ei ollut marssimurtuma, kipu alkoi niin yllättäen ja nyt torstaina alkaa jo helpottaa.

Sain hyvän venytysvinkin vaivaani eli hyvä venytys jalkapöydälle:
Aseta (iso) pyyhe rullattuna lattialle ja mene istumaan polviesi päälle. Aseta rullattu pyyhe jalkapöytiesi alle ja anna venyä, venyttää myös kivasti säären etuosaa ja helpottaa penikkavaivaakin jota mulla välillä tulee.
Kiitos meidän 6veelle mallinnuksessa!
Tämä on siis se perusidea kuinka minä tämän ymmärsin, tässä kuvassa ei nyt varsinaisesti venytetä mutta saitte varmasti ideasta kiinni!


Tällä venytyksellä, itse suoritetulla jalan hieronnalla , painelulla ja vääntelyllä, koholla ja kylmällä vaiva on nyt 24tuntia myöhemmin jo parempi muttei kuitenkaan vielä ohi. Tämän päivän juoksu jääkööt siis väliin, keksin ehkä muuta liikuntaa. Ehkä.

Keskiviikon kävelylenkki vaihtui 19km pk-pyöräilyyn miehen kanssa, kivaa oli! ❤️

Jokatapauksessa kengät lähtee vaihtoon mahdollisimman pian. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti